Begeleiding en Ontwikkeling

Begeleiding en ontwikkeling

Behoefte aan begeleiding van een ervaren docent bij een verandertraject, of wil je enkele adviesgesprekken tijdens de uitvoering van een traject? Misschien wil je modules combineren, net wat ander materiaal gebruiken of het materiaal in de digitale leeromgeving van je eigen organisatie zetten.


Modules in uw eigen leeromgeving

De modules op deze website zijn gemaakt in Easy Generator en zijn voor iedereen toegankelijk.   Je hebt geen inlogcodes nodig, iedereen kan zo aan de slag. Als je 80% van de vragen goed beantwoord hebt, kun je een certificaat uitdraaien.

Heeft jouw organisatie een eigen digitale leeromgeving?  Dan kan je de modules ook in de leeromgeving van je eigen organisatie laten zetten. Dat stelt je in staat de voortgang van je studenten te volgen, de resultaten per deelnemer bij te houden en de antwoorden op open vragen te bekijken en te verzamelen.

 

Materiaal aanpassen

Voor gebruik in je eigen digitale leeromgeving kun je het materiaal laten aanpassen op de volgende punten.

  • Taalgebruik. Wij hebben gekozen voor bepaalde woorden, bijvoorbeeld het woord bewoner. In sommige organisaties gebruikt men het woord cliënt. De juiste taal is belangrijk. Zo herkennen deelnemers de situaties. Als het taalgebruik stoort, kunnen wij dit veranderen.
  • Vormgeving. Er kunnen bijvoorbeeld andere logo’s op de lesmodules.
  • Samenstelling van de modules. Misschien vindt je delen van bepaalde modules heel geschikt en andere minder. De modules kunnen op een andere manier samengesteld worden.

Neem voor aanpassing van het materiaal contact met ons op. Aan aanpassing van het materiaal zijn kosten verbonden.

Docent of advies

Iedere zorginstelling of afdeling kan met behulp van deze site en de docentenhandleidingen een verbetertraject in elkaar zetten en organiseren.

Is er geen interne trainingscapaciteit beschikbaar om de bijeenkomsten te leiden? Of wil je de interne trainers laten coachen zodat zij extra inhoud en diepgang aan het traject kunnen geven? Wij werken met een ervaren poule van gespecialiseerde trainers en coaches. Zij zijn je graag van dienst.

 

aanbod_coach_team

E-modules op bestelling

Eigen op maat gemaakte e-modules in huis hebben is leuk, staat goed op je website en is super leerzaam. Het is wel een investering. Maar dan heb je ook wat: herkenbaar eigen verhalen, video’s en voorbeelden, ingebed in de vertrouwde  ‘look and feel’ van jouw organisatie. Dat werkt!
Wil je specifieke e-modules hebben of onze hulp bij het zelf maken ervan? Neem dan contact met ons op.

 

Werkt ‘De Professionele Mens’ alleen voor de zorg en MBO opleidingen?

Op deze site staan verbetertrajecten voor zorgorganisaties en leermateriaal voor MBO opleidingen. We maken echter ook materiaal voor andere organisaties, over andere onderwerpen en zelfs in andere talen.  Er is van alles mogelijk. Neem contact op en we kijken wat we voor je kunnen doen.

 

Algemene leveringsvoorwaarden

Voor al onze diensten zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van kracht.
Deze vindt je hier .

DPMBegeleiding en ontwikkeling